ROSSMANN
Kvalitetetan i popularan njemački brend, koji se prvi put našao na policama neke hrvatske trgovine.
www.rossmann.de
L’ORÉAL
Kao svjetski lider u ljepoti, L’Oréal je prisutan u 130 zemalja na pet kontinenata s misijom da pruži najbolje kozmetičke inovacije ženama i muškarcima diljem svijeta poštujući njihovu različitost.
www.lorealparisusa.com
REVOLUTION
We are passionate about makeup. Not just our amazing products, but your amazing skills, techniques, tips and tutorials. We are inclusive - we have something for everyone, and everybody is welcome.
www.revolutionbeauty.com
MAX FACTOR
Danas je Max Factor brand usko vezan uz modni svijet i zahvaljujući suradnji s poznatim svjetskim vizažistima, spaja trendove i zahtjeve moderne žene u nove inovativne proizvode.
www.maxfactor.com
Previous
Next

Proizvodi za njegu, higijenu, parfemi i kozmetika vodećih svjetskih brendova po trajno sniženim cijenama!

Drogerija & parfumerija

Zbog odjela drogerije i parfumerije Five Star Outlet vrlo je brzo postao omiljena destinacija svih zaljubljenika u proizvode za njegu i higijenu cijelog tijela, parfeme te kozmetiku vodećih svjetskih brendova među kojima su L’Oréal, Nivea, Max Factor, Maybelline, Revlon, Make Up Revolution, a po novom i omiljeni NYX te Bronx. 

Cijene proizvoda kreću se od nevjerojatnih 5 pa do 100 i nešto kuna, a ne smijemo zaboraviti ni na kvalitetni i popularni njemački brend Rossman koji se tako po prvi put našao na policama neke hrvatske trgovine.