Share on facebook
Share on linkedin

Fashion Outlet – Svjetski modni brandovi od sada u ponudi Five Star Outleta u Sesvetama!

S ponosom Vas obavještavamo kako je Five Star Outlet i službeno započeo s prodajom odjeće i obuće svjetskih poznatih brandova kao što su PATRIZIA PEPE, TRUSSARDI, ROBERTO CAVALLI, CERRUTI 1881, JOHN RICHMOND, HUGO BOSS, LIU JO, F. E. VERSACE, GUESS, NIKE, PUMA, ADIDAS, OVS po trajno sniženim cijenama.

Bogatu ponudu među prvima razgledale su dvije zaljubljenice u sport, ali i modu, voditeljica Renata Sopek te glumica Ecija Ojdanić  koje je „posvađala“ – torbica. Druga sporedna stvar na svijetu zamalo je izazvala veliku svađu. „Jako volim šoping, tu sam se zalijepila i stala. Modeli su fenomenalni i po nevjerojatno povoljnim cijenama, pa smo se Renata i ja pograbile za jednu torbu, no ona je pobijedila, ipak je bila malo brža.“, kroz smijeh otkriva Ecija koja kao i većina ljudi voli kupovati lijepe stvari po povoljnijim cijenama. „Vidjela sam muški dio, ali naravno da me oko vuče na ovaj ženski. Kad se mi žene nađemo u šopingu, nismo sve svoje, pa više volim kupovati solo ili sa sestrom. Muškaci nemaju toliko živaca za šoping. Također ne volim svakakvu vrstu bokserica na muškarcima, stvarno mora dobro izgledati da ih nosi. “, poručuje Renata koju ćemo tako i u sljedećem šopingu u Fashion Outletu vidjeti u ženskom društvu.

Ponuda je zaludjela i druga poznata lica iz javnog života, kao što su Filip Juričić, Amar Bukvić, Hana Mašić, Anja Alavanja i Bojan Jambrošić koji su izabrali nekoliko neizostavnih komada za svoje ormare.   „Promijenili su se prioriteti. Prije smo se mi oblačili, a sada prvo treba opskrbiti klince. Ipak, prvo smo razgledali dječju ponudu na katu ispod“, poručuju u isti glas Filip i Amar koji će u šoping zasigurno povesti i svoje atraktivne bolje polovice Niku i Almu. I mlada pjevačica Hana Mašić, „hrvatska Selena Gomez“, sigurna je kako će ovdje baš svatko pronaći nešto za sebe. I cijene su po njoj i više nego poštene, jer ipak se radi o svjetskim poznatim brendovima kao što su Patrizia Pepe, Hugo Boss, OVS, John Richmond, Roberto Cavalli, Trussardi, Cerruti 1881, Liu Jo, f.e.v. by Francesca E. Versace, Guess, Nike, Puma, Adidas po cijenama sniženim i do nevjerojatnih 70%! Otkrila nam je i kako ćemo ju u nadolazećim spotovima zasigurno gledati u krpicama Fashion Outleta i to uskoro! „Moram pohvaliti izrazito pristupačne cijene zbog kojih ćemo se sada svi moći povoljnije oblačiti u kvalitetniju dizajnersku robu, baš sam ostao ugodno iznenađen po tom pitanju“, ističe glazbenik Bojan Jambrošić kojeg je oduševila i jednaka zastupljenost muške i ženske robe. Ipak, Anja Alavanja kroz smijeh nam je otkrila kako joj je drago što ovoga puta u šoping nije povela supruga koji baš uvijek pronađe nešto za sebe. „Već sam uzela kaput koji izgled predivno i skupo“, pohvalila nam se simpatična voditeljica. Ona i Ecija Ojdanić odabrale su isti kaput za zimu, tako da će na nadolazećim događanjima morati se dogovarati koja će ga kada odjenuti.

Vidimo se u Sesvetama – vašoj novoj omiljenoj fashion destinaciji!

Foto: Mirko Janković