Share on facebook
Share on linkedin

Ponuda Five Star Outleta od sada je dostupna i u Vinkovcima

Nakon što je početkom travnja veliki Five Star Outlet otvorio svoja vrata kupcima u Sesvetama, prije nekoliko dana u Vinkovcima je svečano otvorena nova poslovnica.

Vinkovački outlet prostire se na 400 četvornih metara, a baš kao i sesvetski, objedinjuje vrhunsku ponudu proizvoda iz segmenta drogerija, parfumerija, proizvoda za kućanstvo i tehnike. Proizvode uglednih svjetskih brendova poput Max Factora, Nivee, Rossmanna, Make Revolutiona, Loreala i brojnih drugih, tako od sada i građani Vinkovaca mogu nabaviti po cijenama nižim od 30 do 50 posto od onih uobičajenih na tržištu.

„Svaki dan u outlet nam pristiže sve više kupaca. Iznimno nam je drago da smo na ovaj način Vinkovčanima omogućili da po sniženim cijenama nabave svoje omiljene proizvode. Vjerujemo da će kupci prepoznati kvalitetu ponude i da će nam ukazati svoje povjerenje“, poručila je direktorica vinkovačkog Five Star Outleta Suzana Čulo.

Poslovnica je smještena na adresi Ulica Kralja Zvonimira 30, a outlet je otvoren svakog radnog dana od 8:00 do 20:00 sati te subotom od 8:00 do 14:00 sati.